Ιστορίες Επιτυχίας

Ignite Ideas III

Proof of Concept Projects

Οι 2 ομάδες που ανέπτυξαν στο δικό τους πιλοτικό κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου του Ignite Ideas.

Η Dataphoria επαναπροσδιορίζει τη μετάβαση στην αειφορία, αξιοποιώντας δεδομένα. Μέσα από μια πλατφόρμα analytics-as-a-service αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, επιταχύνει την μετάβαση στην αειφορία για επιχειρήσεις, οργανισμούς και πόλεις. Συνδυάζοντας την επιστήμη των δεδομένων με τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Dataphoria προσφέρει ευέλικτες, απλοποιημένες λύσεις για την συστηματική παρακολούθηση, την βελτίωση και την επικοινωνία ESG επιδόσεων.
Read More

Το Petexplorer.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με τους επαγγελματίες του κλάδου της φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Πρόκειται για μια διαδικτυακή αγορά που παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κατοικίδια ζώα. Με το petexplorer.gr θα δείτε αμέσως πόσοι κτηνίατροι υπάρχουν στην περιοχή σας, τι αξιολογήσεις έχουν, το κόστος των υπηρεσιών και πότε είναι το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού.
Read More

MVP Projects

Στο φετινό πρόγραμμα, αναπτύχθηκαν επιχειρηματικές ομάδες από ατομικές συμμετοχές. Παρακάτω, οι 3 επιχειρηματικές ομάδες που διαμόρφωσαν μια καινοτόμα πρόταση και σχεδίασαν το MVP τους κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου του Ignite Ideas.

BulkGreen

Δημιουργία αεροστεγούς, αυτόματου ηλεκτρικού dispenser χωρητικότητας 5-10 κιλών, για την πώληση χύμα προϊόντων σε Super Market, και παράλληλα για τη συλλογή και διαχείριση δεδομένων πωλήσεων και πελατών.

GreenD

Βιωματική εκπαίδευση μέσω μιας εμπειρίας τρισδιάστατης εκτύπωσης για τους υπαλλήλους εταιρειών, η οποία αυξάνει την περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανακύκλωση.

KitchenInn

Με την εφαρμογή της KitchenInn, επιλύεται το πρόβλημα που δημιουργείται από την αβεβαιότητα των καταναλωτών σχετικά με την ποσότητα και την κατάσταση των προϊόντων που έχουν στην τροφοθήκη τους.

© 2020 Ignite Ideas All Rights Reserved. Powered by ACEin.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ